Walleniuksen Vadelma


Marjat kerätään ja pakataan asiakkaalle täysin
käsityönä tilausten mukaan.

Ennakkotilaus on varmin keino varmistaa vadelman saatavuus.Tilauksen voi tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lisääthän tilaukseesi numeron, josta viestimme tavoittaa, kun marjat ovat valmiina. Tekstiviestin saatuasi, toivomuksemme on, että pääset noutamaan vadelmasi mahdollisimman pian, kuitenkin jo saman päivän aikana. 

Vadelmat pakataan käsityönä rasioihin. Yhdessä rasiassa on 250g punaisia pullukoita. Mukaan saat kannet helpottamaan pakastusta. Laatikossa on 10 rasiaa, tilata voit kuitenkin millaisen määrän haluat. Vadelmalaatikon hinta määräytyy kauden alkaessa, ajankohtaisen hintatiedon löydät alla olevista päivityksistä, kunhan satokausi saadaan startattua.

Meillä ei valitettavasti ole ollenkaan itsepoimintaa, kaikki marjat kerätään tilausten mukaan.

Pakasteestamme löytyy aina pieniä määriä ensiluokkaista marjaa vaikka kakunkoristeluun myös sesongin ulkopuolella.

Tilallamme tallustelevien kanojen munia on myös vaihtelevasti saatavilla.

   

10.6.2021

KUKKIA, KUKKIA VIHDOINKIN. TERVETULOA UUSI ILOINEN VADELMAKESÄ. NYT ON PARAS HETKI VARATA TALVEN MARJAT PAKKASEEN. HELPOITEN TEET SEN SÄHKÖPOSTILLA TAI TEKSTIVIESTILLÄ, MUTTA SOITTAAKIN TOKI VOI. 

 

 

 

 

 

Tiedustelu: 050-5678669 / Niina
TIlaukset Sähköposti: info@ahtolantila.fi





Reseptejä vadelmasta, kesän makuja talven varalle…


Vadelmahillo:

• 1 kg marjoja
• 500 g hillosokeria
• 1/2 dl vettä

1. Kaada vesi marjojen joukkoon kattilaan ja kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
2. Lisää hillosokeri vähitellen varovasti sekoittaen. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua.
3. Keitä hilloa 10 minuuttia, kovakuorisia marjoja keitetään 15 minuuttia.
4. Jäähdytä noin 30 minuuttia, sekoita välillä. Kuori tarvittaessa vaahto.
5. Tölkitä hillo pestyihin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet. Jäähdytä ja vie kylmään




Vadelmabooli

Marjat voidaan lisätä booliin jäisinä, jolloin jääpaloja ei tarvita. Annoksesta tulee noin 2 litraa valmista boolia.

• 1 pullo (75 cl) valkoviiniä
• 2 pulloa (a 33 cl) makeaa omenasiideriä
• 150 g vadelmia
• puolikas kurkku
• 1 pullo (33 cl) maustamatonta kivennäisvettä
• jääpaloja


1. Viini ja siideri sekoitetaan keskenään.
2. Kurkku halkaistaan ja siivutetaan ohuiksi siivuiksi.
3. Vadelmat ja kurkkusiivut lisätään juoman joukkoon ja seoksen annetaan viilentyä jääkaapissa noin 20 minuutin ajan.
4. Juuri ennen tarjoilua lisätään jääkuutiot ja kivennäisvesi juoman joukkoon.

Käytettäessä pakastemarjoja, juoma valmistetaan vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin marjat viilentävät juoman.






KEIKKUMÄENTIE 153, NURMIJÄRVI   |   Katso sijainti kartalla »                           

Tutustu
myös: