Walleniuksen Vadelma


Marjat kerätään ja pakataan asiakkaalle täysin
käsityönä tilausten mukaan.

Ennakkotilaus on varmin keino varmistaa vadelman saatavuus.Tilauksen voi tehdä sähköpostilla.Vadelmatilauksesi valmistuttua saat tekstiviestin ja toivomuksemme on, että pääset noutamaan vadelmasi mahdollisimman pian, kuitenkin jo saman päivän aikana. 

Pakasteestamme löytyy aina pieniä määriä ensiluokkaista marjaa vaikka kakunkoristeluun myös sesongin ulkopuolella.

Tilallamme tallustelevien kanojen munia on myös vaihtelevasti saatavilla.

   

14.7.2019

IHANA VADELMAVUOSI ON LÄHTENYT KÄYNTIIN. MARJA ON PULLEAA JA ERINOMAISTA. ENNAKKOTILAAJAT SAAVAT MARJANSA ENSIN JA NYT TILAUKSIA ON NIIN PALJON, ETTÄ SEURAAVAN KERRAN OTAMME TILAUKSIA VASTAAN VASTA ELOKUUN ALUSSA.

28.6.2019

KESÄ ON TÄÄLLÄ TAAS JA VADELMAT KUKKIVAT NYT VIIME VUOSIA AIEMMIN JA RUNSAAMMIN. VIELÄ EHDIT TILATA VADELMASI ENNAKKOON SÄHKÖPOSTILLA TAI VAIKKA TEKSTIVIESTILLÄ 050 5678 669. MUISTATHAN ILMOITTAA NUMERON, JOSTA VIESTIMME TAVOITTAA, KUN MARJAT OVAT VALMIINA. NÄILLÄ NÄKYMIN PULLUKOITA KERÄTÄÄN JO HYVISSÄ AJOIN HEINÄKUUN PUOLELLA.

 

Tiedustelu: 050-5678669 / Niina
TIlaukset Sähköposti: info@ahtolantila.fi





Reseptejä vadelmasta, kesän makuja talven varalle…


Vadelmahillo:

• 1 kg marjoja
• 500 g hillosokeria
• 1/2 dl vettä

1. Kaada vesi marjojen joukkoon kattilaan ja kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
2. Lisää hillosokeri vähitellen varovasti sekoittaen. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua.
3. Keitä hilloa 10 minuuttia, kovakuorisia marjoja keitetään 15 minuuttia.
4. Jäähdytä noin 30 minuuttia, sekoita välillä. Kuori tarvittaessa vaahto.
5. Tölkitä hillo pestyihin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet. Jäähdytä ja vie kylmään




Vadelmabooli

Marjat voidaan lisätä booliin jäisinä, jolloin jääpaloja ei tarvita. Annoksesta tulee noin 2 litraa valmista boolia.

• 1 pullo (75 cl) valkoviiniä
• 2 pulloa (a 33 cl) makeaa omenasiideriä
• 150 g vadelmia
• puolikas kurkku
• 1 pullo (33 cl) maustamatonta kivennäisvettä
• jääpaloja


1. Viini ja siideri sekoitetaan keskenään.
2. Kurkku halkaistaan ja siivutetaan ohuiksi siivuiksi.
3. Vadelmat ja kurkkusiivut lisätään juoman joukkoon ja seoksen annetaan viilentyä jääkaapissa noin 20 minuutin ajan.
4. Juuri ennen tarjoilua lisätään jääkuutiot ja kivennäisvesi juoman joukkoon.

Käytettäessä pakastemarjoja, juoma valmistetaan vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin marjat viilentävät juoman.






KEIKKUMÄENTIE 153, NURMIJÄRVI   |   Katso sijainti kartalla »                           

Tutustu
myös: