Walleniuksen Vadelma


Marjat kerätään ja pakataan asiakkaalle täysin
käsityönä tilausten mukaan.

Ennakkotilaus on varmin keino varmistaa vadelman saatavuus.Tilauksen voi tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lisääthän tilaukseesi numeron, josta viestimme tavoittaa, kun marjat ovat valmiina. Tekstiviestin saatuasi, toivomuksemme on, että pääset noutamaan vadelmasi mahdollisimman pian, kuitenkin jo saman päivän aikana. 

Vadelmat pakataan käsityönä rasioihin. Yhdessä rasiassa on 250g punaisia pullukoita. Mukaan saat kannet helpottamaan pakastusta. Laatikossa on 10 rasiaa, tilata voit kuitenkin millaisen määrän haluat. Vadelmalaatikon hinta määräytyy kauden alkaessa, ajankohtaisen hintatiedon löydät alla olevista päivityksistä, kunhan satokausi saadaan startattua.

Meillä ei valitettavasti ole ollenkaan itsepoimintaa, kaikki marjat kerätään tilausten mukaan.

Pakasteestamme löytyy aina pieniä määriä ensiluokkaista marjaa vaikka kakunkoristeluun myös sesongin ulkopuolella.

Tilallamme tallustelevien kanojen munia on myös vaihtelevasti saatavilla.

   

24.8.2020

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN JA IHANA PUNAINEN VADELMAKESÄ LÄHESTYY LOPPUAAN. NYT MARJOJA SAA VIELÄ TÄLLÄ VIIKOLLA KIRKONKYLÄN SUPERMARKETISTA.

 

17.8.2020

NYT MEILTÄ MYÖS PUNAHERUKKAA. KÄSINPOIMITUT PUNAISET PALLEROT PAKASTIMEEN, MEHUKSI TAI LEIVONTAAN NELJÄ KILON LAATIKOISSA 30€:N HINTAAN. NELJÄN KILON LAATIKKO ON JUURI SOPIVA MAIJALLINEN, JOSTA SAAT USEAMMAN LITRAN MEHUA PIMENEVIIN SYYSILTOIHIN JA TALVEN ILOKSI.

 VADELMAKESÄ LÄHESTYY LOPPUAAN, TÄMÄN VIIKON AIKANA MARJANSA SAAVAT VIELÄ ILOISET ENNAKKOTILAAJAMME, SITTEN ON SINUN VUOROSI, JOS MARJAA RIITTÄÄ.

 

10.8.2020

VADELMAKESÄ TAITTUU LOPPUSUORALLE. MARJOJA NÄYTTÄÄ RIITTÄVÄN RUNSAASTI VIELÄ PARIN VIIKON AJAN JA VOIT VARATA MARJOJA HELPOITEN TEKSTIVIESTILLÄ. TÄLLÄ VIIKOLLA MAISTELLAAN VIELÄ MUSTIKKAA JA KOLMEN KILON SINISEN LAATIKON HINTA ON 34€. VADELMAA LÖYTYY VARAAMATTA PÄIVITTÄIN, MUTTA KANNATTAA VARMISTAA SAATAVUUS ENNEN NOUTOA. TOIKAN MAKEAT HERNEET TOIMITETAAN TILALLE PÄIVITTÄIN. HERNEEN HINTA ON 4€/LITRA. OLEMME VIIMEISET VIIKOT AVOINNA JOKA PÄIVÄ KELLO 12-20.

 

2.8.2020

VADELMAKESÄ JATKUU JA ENNAKKOTILAAJIA KERÄTÄÄN NYT VAUHDILLA. MUUTAMIA TILAUKSIA OTETAAN VIELÄ VASTAAN PÄIVITTÄIN, NYT KANNATTAAKIN OLLA NOPEA. OLEMME AVOINNA JOKA PÄIVÄ KELLO 12-21. METSÄMUSTIKAN VIIMEINEN VIIKKO STARTTAA HUOMENNA JA SINISEN UNELMALAATIKON SAAT MUKAASI 34 EURON HINTAAN. MUSTIKKALAATIKOSSA ON PAIKALLISTA PUTSATTUA MARJAA KOLME KILOA.

16.7.2020

IHANA VADELMAKESÄ ON TAAS TÄÄLLÄ. POIMINNAT VASTA ALUILLAAN, ENNAKKOTILAAJAT SAAVAT MARJANSA ENSIN JA PUNAISIA PULLUKOITA SAA NYT MYÖS PAIKALLISISTA K-KAUPOISTA. VIELÄ EHDIT TEHDÄ TILAUKSEN MARJOISTASI VAIKKA SÄHKÖPOSTILLA. VADELMALAATIKON HINTA ON TÄLLÄ HETKELLÄ 46€. LAATIKOSSA ON 2,5KILOA PAKATTUNA RASIOIHIN JA MUKAANHAN SAAT KANNET HELPOTTAMAAN PAKASTUSTA. VADELMAA MYYDÄÄN MYÖS IRTORASIOISSA, RASIALLE TULEE HINNAKSI 4,80€.

1.7.2020

VADELMAKESÄ LÄHESTYY, PENSAAT TÄYNNÄ RAAKILEITA JA KUKKIA. POIMINNAT PÄÄSTÄÄN ALOITTAMAAN HEINÄKUUN KOLMANNELLA VIIKOLLA. ENNAKKOTILAUKSEN MARJOISTASI VOIT VIELÄ JÄTTÄÄ TÄMÄN JA ENSI VIIKON AIKANA, MIELUITEN SÄHKÖPOSTILLA.

11.5.2020

KEVÄTTYÖT TEHTY JA VADELMAKESÄ LÄHESTYY. SILMUT KASVAVAT JA ONNELLISET MEHILÄISET LÄHTENEET JO OMIIN PUUHIIN. MUISTATHAN JÄTTÄÄ ENNAKKOTILAUKSESI VADELMISTA MAHDOLLISIMMAN PIAN. MÄÄRÄÄ EI VIELÄ TARVITSE ILMOITTAA, RIITTÄÄ, ETTÄ NIMESI PÄÄTYY LISTOILLE. NÄIN VARMISTAT VADELMAN SAATAVUUDEN MYÖS TALVEN HERKKUIHIN. HELPOIMMIN TILAUS TULEE PERILLE S-POSTILLA.

 

 

 

Tiedustelu: 050-5678669 / Niina
TIlaukset Sähköposti: info@ahtolantila.fi

Reseptejä vadelmasta, kesän makuja talven varalle…


Vadelmahillo:

• 1 kg marjoja
• 500 g hillosokeria
• 1/2 dl vettä

1. Kaada vesi marjojen joukkoon kattilaan ja kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
2. Lisää hillosokeri vähitellen varovasti sekoittaen. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua.
3. Keitä hilloa 10 minuuttia, kovakuorisia marjoja keitetään 15 minuuttia.
4. Jäähdytä noin 30 minuuttia, sekoita välillä. Kuori tarvittaessa vaahto.
5. Tölkitä hillo pestyihin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet. Jäähdytä ja vie kylmään
Vadelmabooli

Marjat voidaan lisätä booliin jäisinä, jolloin jääpaloja ei tarvita. Annoksesta tulee noin 2 litraa valmista boolia.

• 1 pullo (75 cl) valkoviiniä
• 2 pulloa (a 33 cl) makeaa omenasiideriä
• 150 g vadelmia
• puolikas kurkku
• 1 pullo (33 cl) maustamatonta kivennäisvettä
• jääpaloja


1. Viini ja siideri sekoitetaan keskenään.
2. Kurkku halkaistaan ja siivutetaan ohuiksi siivuiksi.
3. Vadelmat ja kurkkusiivut lisätään juoman joukkoon ja seoksen annetaan viilentyä jääkaapissa noin 20 minuutin ajan.
4. Juuri ennen tarjoilua lisätään jääkuutiot ja kivennäisvesi juoman joukkoon.

Käytettäessä pakastemarjoja, juoma valmistetaan vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin marjat viilentävät juoman.


KEIKKUMÄENTIE 153, NURMIJÄRVI   |   Katso sijainti kartalla »                           

Tutustu
myös: